maandag 30 november 2015

Gelijkwaardigheid kent een prijs…

Gelijkwaardigheid kent een prijs…
 
Was ik een week geleden nog super enthousiast over een app die audiodescriptie geeft bij films en tv-series, wordt dat enthousiasme in een keer hoppa de grond in geboord. Want zo word je lekker gemaakt met een mogelijkheid om gelijkwaardiger mee te draaien in de maatschappij en zo word je daarvoor weer meteen afgestraft met een prijskaartje. Ik las namelijk dat de app binnenkort waarschijnlijk ca. 5 euro per maand gaat kosten.
En als dat nou de enige was. Maar naast deze app bestaat er ook een die ondertiteling voor kan lezen. Een dienst die verschillende providers gratis aan hun abonnees bieden voor enkele van hun zenders. Maar ben je slechtziend, wil je deze toegankelijke app gebruiken voor zoveel mogelijk zenders? 'Katsjing'...... bijna 6 euro per maand gaat je dat kosten.
Of wat dacht je van de geweldig toegankelijke app die enige tijd geleden werd gelanceerd om je mails te kunnen lezen en verwerken. Natuurlijk kwam ook daar..... na enige dagen de aap uit de mouw en werd er om een maandbedrag gevraagd.
En zo kent gelijkwaardigheid dus een enorme prijs bij elkaar opgeteld. Maar ja de doelgroep is natuurlijk hardstikke vermogend..... een bijbaantje zoeken zal vast niet nodig zijn.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten