zaterdag 10 oktober 2015

Blinde dropster bij de ruilkring

Blinde dropster bij de ruilkring
 
Vandaag vierde men in Den bosch het 20-jarig jubileum van de ruilkring. Ik was als introducee uitgenodigd en ging er samen met een vriendin naar toe. Het principe van de ruilkring is diensten en producten ruilen met gesloten beurs.
Nadat we een rondje gemaakt hadden langs de tafeltjes waar van alles geruild werd zochten we een plekje om even rustig te zitten. We bleken terechtgekomen te zijn bij de 'weggeeftafel'. Prima plek dus om gelijk een paar pakketjes te droppen, besloot ik.
We hebben daar een hele poos gezeten. Zo nu en dan pakte iemand een van de pakketjes op om..... ze vervolgens weer neer te leggen. Een persoon haalde een zakje leeg maar gooide het daarna in delen weer op tafel.... Uiteindelijk bleven alle pakketjes liggen en besloot ik ze maar weer mee te nemen.
Toch was de middag een succes. We hadden gezellig gebabbeld, contacten hernieuwd en nieuwe mensen ontmoet en..... onderweg naar de auto hebben we nog snel twee pakketjes in een fietstas verstopt. En nu maar weer afwachten of ze goed terechtgekomen zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten